top of page
  • jannesandstad

HVORFOR BRUKE KALKMALING I HJEMMET DITT?

Å omgi seg med vegger og interiør malt med mineraler og naturlige pigmenter er en fantastisk måte å skape et sunt og bærekraftig miljø på i hjemmet ditt. Nordic Chic kalkmaling er et flott eksempel på en miljøvennlig maling som er både vakker og trygg å bruke.


Kalkmaling er laget av naturlige ingredienser, som kalk, marmorstøv og mineralpigmenter. Dette gjør den helt fri for farlige kjemikalier som VOC, og er dermed trygg å bruke både inne og ute. I tillegg til å være miljøvennlig, er kalkmaling også pustende. Det betyr at den lar fuktighet og luft passere gjennom veggen, noe som gir et sunt inneklima og forhindrer mugg og råte.


En annen fordel med kalkmaling er at den gir en vakker matt finish som gir veggen en myk og rustikk følelse. Med en rekke vakre farger å velge mellom, kan du enkelt finne en farge som passer til din personlige stil og innredning.


Når du velger Nordic Chic kalkmaling, kan du være trygg på at du ikke bare gjør et valg som er bra for miljøet, men også for din egen helse og velvære. Med et stort utvalg av farger og den fantastiske finishen som kalkmaling gir, kan du gi hjemmet ditt et naturlig og vakkert utseende. Prøv selv og se forskjellen det kan gjøre i hjemmet ditt!6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page