top of page
  • jannesandstad

Hva er Nordic Chic

Oppdatert: 14. feb. 2023

ENORDIC CHIC ER NORGES LEDENDE KALKMALING


Etter å ha jobbet med ulike leverandører av kalkmaling siden 2013, kom Lise Erøy i kontakt med danske Nordic Chic våren 2017. De miljøvennlige, luktsvake produktene med høy kvalitet var det hun hadde lett etter, så det ble full klaff umiddelbart. Fra da av fikk Grand Design AS agenturet på Nordic Chic® produkter i Norge og har siden jobbet med å bygge et nasjonalt team med forhandlere for at du skal kunne kjøpe disse produktene der du bor.


Ingen VOC


LUKTFRI


Flyktige organiske forbindelser, eller volatile organic compounds (VOC), er en fellesbetegnelse på organiske forbindelser som på grunn av lavt kokepunkt, lett går over i gassfase. Gruppen består blant annet av klorerte løsemidler som har svært uheldige egenskaper for helse og miljø. Ved reaksjon mellom flyktige organiske forbindelser og nitrogenoksider dannes det bakkenært ozon, som kan skade helse, vegetasjon og materialer.


Helt naturlig


KALK OG MINERALBASERT


Nordic Chic® Kalkmaling er blant annet satt sammen av leire, mineraler og kalk. Den utmerker seg ved å tørke veldig raskt. Den er tyktflytende og dekker derfor raskt, og nivelerer ved maling på emnet du maler. Nordic Chic® Kalkmaling hefter stort sett på alle underlag. Selvom den i utgangspunktet er fremstilt for å male på treverk, kan du fint male på plasti, metall, tre, finér, keramikk, vegger og tekstil så sant underlaget er rent og tørt.


Ingen giftstoffer


MILJØVENNLIG


Kalkmalingen fra Nordic Chic® inneholder INGEN løsemidler, akrylater, fungicider eller copolymers. Nordic Chic® kalkmaling har heller ingen VOC (Volatile Organic Compound) Den er EN:71-3 sertifisert, hvilket betyr at den er anerkjent til bruk på barnemøbler og leketøy.


HVA KAN DU GJØRE MED KALKMALING?


MULIGHETENE ER UENDELIGE


Kalkmalingen til Nordic Chic er helt fantastisk å arbeide med, og mulighetene for kreative uttrykk er uendelige. Gammelt uttrykk blir nytt og tidsriktig, gang etter gang. Og kombinerer du malingen med produktene fra Artisan Enhancements finnes det praktisk talt ingen begrensinger.


DETTE PASSER VÅR KALKMALING TIL


MALINGEN SOM FESTER PÅ ALT Kalkmaling er 100% naturlig og fester på alle underlag, uansett om du vil male på treverk, metal, stoff eller hva det måtte være. Du behøver ikke forbehandle det du skal male. Foruten når du jobber med treverk som er oljet. Dette gjør det raskt og greit å komme i gang, og du får flotte resultater umiddelbart. Etter at du har malt kan det være at du må etterbehandle med en forsegling om produktet skal utsettes for slitasje eller vær og vind. Kontakt din forhandler om ditt prosjekt så forteller vi deg hvordan du går frem.17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page