top of page

Top Coat

Beis i 4 ulike farger

Topcoat_large.jpg

Top Coat (lakk), Nordic Chic

Top Coat er vår giftfri lakk, og den forsegler malingen så det lett går an å vaske av flekker. Resultatet blir halvmatt. Top Coat er delvis diffusjonsåpen og puster, som alle Nordic Chics produkter. Den vil derfor alltid kunne trekke til seg fargestoffer fra søl, så pass på å ikke la flekker ligge på overfalten for lenge - da kan det trekke inn. Fordelen med produktene er nettopp at de puster, man må bare være klar over at det oppfører seg annerledes enn produkter som er helt lukket.

En flaske Top Coat inneholder 500 ml, som er nok til 6-8 m2.

Påføres i to tynne lag som slipes ned lett mellom strøkene. Pass på å la det herde i ti dager etter påføring før du tar i bruk møblene. Lakken herder inn i malingen og gjør at resultatet blir holdbart og fester godt til underlaget.

Les mer om forsegling og etterbehandling i vår blogg!

Clear Top Coat sealer, Artisan Enhancements

Artisan Enhancements Clear Top coat sealer er en miljøvennlig lakk som brukes for å forsegle kalkmaling.

Hva er forskjellen på denne og Nordic Chics top coat? Clear top coat sealer er litt blankere. Dersom du har malt hvitt, anbefaler vi clear finish, som er spesiallaget for hvite overflater.

Påføres i to tynne lag med 24 timers tørketid mellom. Bruk gjerne vår top coat sponge for å få det tynt nok.

Artisan Top Coat.png
8oz-Clear-Finish-Satin_473ml_large.webp

Clear Finish Top Coat

Clear Finish er en helt naturlig vannbasert lakk som ikke gulner. Perfekt på hvite overflater! Men kan selvsagt brukes på alle farger. Bruk denne i steden for vanlig top coat hvis du vil ha et blankere resultat.

Clear Finish blir gjennomsiktig når den er tørr. Gir et silkeaktig, glansfullt resultat. Clear Finish anbefales som forsegling på alle rene og klare hvitmalte overflater. Anbefalt bruk: Clear Finish er laget for forsegling og beskyttelse av malte innendørs overflater. 

Jo flere lag med Clear Finish, jo mer skinnende blir resultatet. Påfør et veldig tynt lag. Lagene skal fremstå som "våte" og ikke "melkeholdige". Hvis laget virker "melkaktig", er det brukt for mye. La det første laget tørke helt før du påfører neste tynne strøk. For å oppnå optimale resultater, la det første laget tørke i 24 timer før du påfører neste strøk. La overflaten herde min. 2-3 dager før bruk. MERKNAD: Påfør et nytt tynt strøk med Clear Finish etter at de to første lagene er helt tørket, for mer glans.

Les mer om forsegling og etterbehandling i vår blogg!

bottom of page